Spanduk Staf
Urang Ngiring!

Pangajaran & Rojongan posisi sadia!

Aya seueur alesan anu saé pikeun damel di dieu, boh gaji sareng tunjangan!

IMG_6840_1920x900
Ayeuna ngadaptar pikeun
2021-2022
Banner Kasalametan
COVID-19 Apdet
Milarian sadaya inpormasi ngeunaan kumaha HS4KC nanganan pandémik dina hiji halaman.
IMG_7198_1920x1080
Nyambungkeun Kulawarga & Sumberdaya Komunitas
Simkuring boga kaca pinuh ku sumberdaya sadia pikeun kulawarga jeung komunitas urang, sarta kami rutin nambahkeun leuwih!
Tingali di dieu!

Sirah Mimitian pikeun Kent County mangrupakeun lembaga nirlaba nu nyadiakeun holistik, jasa kulawarga-dipuseurkeun di euweuh ongkos ka qualifying kulawarga di Kent County, Michigan. Diadegkeun dina 1991 kalayan nami Michigan Family Resources, lembaga éta nampi dana féderal pikeun ngatur program Head Start sareng Early Head Start. Program PAUD ieu ngadukung karaharjaan sareng kamekaran murangkalih ti lahir dugi ka umur lima taun ku fokus kana pendidikan, nutrisi, perawatan médis sareng dental, partisipasi indung sareng jasa sosial.

Ngeunaan Kepala Mimitian pikeun Kent County

Saha urang, naon anu urang laksanakeun sareng kunaon urang ngalakukeun éta…

Kami yakin kana pendekatan holistik pikeun Atikan.

Urang gawé bareng jeung kolot pikeun mantuan mastikeun kabutuhan dasar barudak maranéhanana dicumponan ngarah boga kabébasan pikeun diajar, berinteraksi sareng sasama tur tumuwuh inteléktual.

Diajar deui

urang
program

Ngeunaan panawaran program kami…

Ngajalajah program ngembangkeun PAUD urang.

Tina Kelas Nganjang ka Imah sareng Orok/Bayi, ka ruang kelas Preschool pinuh sareng satengah dinten, kami nawiskeun program pikeun nyiapkeun anjeun sareng anak anjeun pikeun masa depanna.

Diajar deui

keur
kolot

Tip sareng alat pikeun ngabantosan anak anjeun janten langkung pinter…

Salaku indung, anjeun mangrupikeun guru anu pangsaéna pikeun murangkalih anjeun.

Video SUCCESS BASICS, tip, sareng alat nawiskeun cara anu pikaresepeun, gampang, sareng kuat pikeun ngabantosan anak anjeun langkung pinter.

Diajar deui

kunaon
Pilih Kami?

Tulang tonggong tina program naon waé ngan ukur saé kualitas tina tanaga. Sirah Mimitian ngan hires gelar mumpuni professional, anu ogé boga pangalaman éksténsif dina ngembangkeun anak. Kepala Mimitian ngarepkeun staf tumuwuh ogé murid, ku kituna nyadiakeun loba jam ngembangkeun profésional unggal taun.

kunaon
Pilih Kami?

Statistik

0
Enrollments dibiayaan Preschool
0
Orok / Balita dibiayaan Enrollments
0
Imah Ngadatangan dibiayaan Enrollments
0
Kelas Prasakola
0
Kelas Orok / Balita
0
Imah Datang

Naon Kulawarga
anu Ucapkeun

Hoyong Ngadaptarkeun Anak anjeun sareng Kepala Mimitian pikeun Kent County?

X